Ključne riječi: izloženost riziku

 

Kako mjerimo rizik?

- koliko je vjerojatno da će se dogoditi

- koliki je interes povrijeđen, kolika je šteta:

         * dom

         * posao

- tko je odgovoran za rješavanje takvih situacija

- izvještavanje

 

Suzana Vujičić

Blogom My simple life stvaram svoj javni identitet osobe koja je legalno primljena na posao u javnoj instituciji i koja nema vezu u MUPu Črnomerec.

 

Blog se sastoji od događaja koji su mi promijenili život.

 

Mentalna mapa - Što je dom?

 

Ako imaš samo slutnju,

prijavi policiji u NIzozemskoj

 

 

 

Već duže vrijeme razmišljam, napisati ili ne, što se događa i zbog čega sam ljutamad.

 

Dana 16.12.2017. podnijela sam kaznenu prijavu u Policijskoj postaji Črnomerec zbog krađe novčanika u tramvaju sa svim karticama te poslovnim USB-ima. Novčanik je 11.12.2017. oko 17h ukrala Olivija Lončar Radosavljević, 17 godina. Bankovnu karticu je istoga 11.12.2017. u 18,06 h poništila Erste banka, Sv. Duh 2 (Ilica). Kamere banke su uredno radile, a banka je sada već i arhivirala snimke toga dana. PP Črnomerec do danas nije napravila ništa, iako je meni počinjena velika šteta. Doslovno sam opljačkana: USB-i sa poslovanjem u HZMO-u od 2005. do 2015., poslovanjem izvan HZMO-a, programom Algebre za web dizajnere koji sam platila 6.500,00 kn, nova brava za sef u banci koju sam platila 900,00 kn, svi fajlovi vezani uz tužbu protiv HZMO-a, te privatne fotografije i videozapise.

 

14.02.2018. uputila sam požurnicu Policijskoj postaji Črnomerec preko e-maila Odjela za odnose s javnošću MUP-a (policijske postaje nemaju javnu elektronsku poštu), a koju je netko poslao g. Marku Amidžiću, zamjeniku načelnika kriminalističke policije.

Od tada do danas, ni Policijska postaja Črnomerec ni Marko Amidžić nisu napravili ni osnovnu radnju: otišli u Erste banku i izuzeli snimke video nadzora.

 

Radi se o osobama koje sam MUPu Črnomerec prijavila još 2009. godine za krađu putovnice iz stana (istu krađu PP Črnomerec nije upisao u evidencije MUPa RH, ali na prijedlog Unutarnje kontrole proglasila sam putovnicu nevažećom da ne bi ispalo da sam im ja dala putovnicu), te prijetnje iz stana Bože Slunjskoga od strane osoba iz Bosanskog Novoga: Gorana Brankovića 45, Marić Milene 50, Marić Mirjane 55, Lončara. Policajac u PP Črnomerec zvani „stručnjak za prijetnje“ tada se odbio predstaviti, iako ga ja nikada do tada nisam vidjela, i rekao da on prijave protiv svoje familije miče.

Isti su 05.12.2011. elektrošokerom slomili mojoj mami kuk na kućnim vratima, mene bacili niz stepenice. Tomislav Kujundžić rođak Marića iz Kragujevca s kriminalnom pozadinom nije htio obrađivati prijavu jer u ulazu nema videonadzora. A zbog tužbe protiv poslodavca zbog hakerskih napada na moje računalo, ispuštali su imisije laser pištolja iz stana Bože Slunjskoga. Za imisije imam dokaze (videozapise i fotografije)  Olivija Lončar Radosavljević kojega donosi s Knežije u Gajnice u ruksaku. Olivija sada ima 18 godina. U sred 22. stoljeća dali su je samo u prvi i drugi razred osnovne škole.  Okorjeli je kriminalac, dila drogu na način da joj u kofer stave drogu, odnosi kofer u drugi dio grada, tamo joj stave novce i onda se vraća na Knežiju. Ista narkoskupina koja se bavi zastrašivanjem svjedoka prebacila je svoje poslovanje na Gajnice. Olivijin tata  koji se predstavlja kao Radosavljević (u Bosanskom Novom zove se Petrović, cigan po nacionalnosti), inače kum bivše predstojnice Područne službe Zagreb, Lenke Pirić), naučio je Oliviju da mora raditi. Pa je Olivija zaključila da mora dilati drogu dvije godine, da bi kupila stan u Španjolskoj.

Ista Lenka Pirić je u HZMOu zaposlila i Marijanu Fistrović, Olivijinu rođakinju

 

 

Ovu sliku stavila sam na računalo u HZMO-u. Kad je Olivija Lončar Radosavljević u prosincu 2017. bila u sistem sali sa Novotni Draštatom, rekla je da sliči na mene ali da se ona ne smije. Budući da sam je vidjela onoga dana kad mi je ukrala novčanik u tramvaju (11.12.2017.), mogu izjaviti da Olivija sliči na moju fotografiju iz djetinjstva.

Olivija je i ilegalna osoba u stanu Bože Slunjskoga, ali i u R. Hrvatskoj.

Mirela Novotni Drastata

Nakon operacije kuka, mami nisu dali da se oporavi.

 

Radi se o brutalnoj narkomafiji koja koristi oružje za odvraćanje od namjere (rabili su ga i u Iraku): laser pištolji, hologrami, a ova skupina bavi se i nacističkim mučenjem (uporaba struje i magneta), te uskraćivanjem spavanja tjedan dana.

Nadležna policijska postaja Črnomerec do danas nije riješila ni jednu moju kaznenu prijavu.

 

U stanu do moga živjela je Davorka Šplajt rođ. 1959. godine, koju su pretukli, te je preminula od ozljeda u Bolnici Sv. Duh.

Nisu riješili ni pitanje prikrivanja nestanka Bože Slunjskoga vlasnika stana na 8. katu, kojega nitko nije vidio od 2009. Na sastanak kućnog savjeta 18.06.2014. došao je stari od 60 godina koji se predstavio kao Božo Slunjski (fotografirala sam ga jer mi je prijetio da će mi slomiti kosti).

 

 

Osoba koja se predstavlja kao Božo Slunjski, vlasnik stana na 8. katu. Živi mirno u svojoj kući u Malešnici. Ja vlasnica stana na 7. katu nemirno.

Osoba sliči na Gorana Brankovića zvanoga Mali, ilegalnu osobu u stanu Bože Slunjskoga ali i u R. Hrvatskoj

Osoba sliči na Mirjanu Mirjanče Marić, ilegalnu osobu u stanu Bože Slunjskoga i u R. Hrvatskoj. Premlaćuje moju mamu hrvatske nacionalnosti, umjesto svoje mame ciganske nacionalnosti

Ista skupina mi od 2016. mijenja boju kose uporabom holograma, izobličuju lice, vrat i ruku.

 

Haker mi je hakirao mobitel (imam ilegalnu početnu stranicu facebooka, u lipnju nisam mogla koristi Facebook cca 6 dana, e-mail, Pinterest, u kolovozu 2018. krađa identiteta), Goran Branković Mali (50) s kriminalnom pozadinom, mojoj mami (70) prijeti seksualnim zlostavljanjem, te viče: Zovi policiju u Črnomercu.

 

 

 

Ja se protiv njih mogu boriti jedino mobitelom.

U knjizi g. Branimira Tuđana Kako živjeti sigurno  postoji rečenica: Ako imate samo slutnju prijavite policiji u Nizozemskoj…

 

 

Haker iz HZMOa sa Mirjanom Marić, Novotni Draštatom i zaposlenikom visokog napona kojega je doveo Srećko Vuković, zaključali su moje fajlove sa mobitela prenesene USB-om na laptop 28.10.2018. 20,10 h.

Onemogućili da prenesem nove fotografije noge moje mame ranjene laser pištoljem.

17.10.2018.

13.10.2018.

01.09.2018.

11.08.2016.

17.09.2018.

05.08.2018.

02.08.2018.

23.07.2018.

19.07.2018.

26.05.2018.

01.06.2018.

Prema evidencijama Umirovljeničkog fonda, Božo Slunjski rođ. 1954. je mrtav i nema nasljednika.

Njegova mirovina se cca 9 godina nezakonito isplaćuje osobi koja se predstavlja kao Božo Slunjski, koja 9 godina nezakonito koristi stan u Sigetju 18/8 kat, stan iznad mene, radnika koji se usudio tužiti Lenku Pirić .

Lenka Pirić onemogućila je meni i mojim roditeljima normalan život.

 

Onemogućila mi je da normalno radim, da zarađijem i HZMO-u i izvan HZMO-a, onemogućila mi je da piš

 

Mirjani Marić, rođ. 1962. nezakonito se isplaćuje starosna mirovina od 2010. godine (dobila je starosnu mirovinu sa 48 godina). Također nezakonito koristi stan Bože Slunjskoga.

 

Lenka Pirić, tada predstojnica HZMO-a Područne službe Zagreb, nije htjela obustaviti mirovine Boži Slunjskome i Mirjani Marić.

 

Stan Bože Slunjskoga nezakonito koristi njezin rodbinsko-prijateljski krug (kumovi Petrovići  koji imaju identitet Gorana Radosavljevića, hrvatskog branitelja iz 204. vukovarske brigade; njezin rođak koji stanuje u Ulici Đure Deželića; posinak, sin niškog specijalca iz Petrinjske koji je bio čuvar u zatvoru 1991.; radnici iz HZMO-a koje je zaposlila Lenka Pirić a roditelji radili u Vojnoj pošti Vukovar kao i Lenka Pirić, zaštićeni svjedok sistem administrator u Informatici HZMO-a, Marijana Fistrović, Mirel Novotni Draštata…

 

U MUP-u Črnomerec ilegalno radi Petar Vlajić, o kojemu nema podataka u evidencijama HZMO-a. U Policijskoj postaji Črnomerec bavi se nestalima. Prikrio je smrt Bože Slunjskoga i omogućio rodbini Tomislava Kujundžića i Lenke Pirić da nezakonito koristi stan pok. Bože Slunjskoga. Meni je u policiji pokazao sliku staroga koji se predstavlja kao Božo Slunjski iz 2007. godine. Predsjednik kućnog savjeta i ja Božu Slunjskoga zadnji put smo vidjeli 2008. godine. Pravi Božo Slunjski nije bio ćelav, imao je brčiće. Nitko ga nije vidio od 2009 godine.

 

Ovaj tekst pisala sam pod prijetnjom rodbine Lenke Pirić primjerice Olivije Lončar Radostavljević koja je laserom „ispekla nogu“ mojoj mami 20.10.2018., 14 h). Radi se o oružju koje Lenka Pirić nije htjela priznati kao dokaz na Radnom sudu u Zagrebu jer ga koristi njezina skupina za zastrašivanje radnika koji se usude tužiti HZMO zbog Lenke Pirić, poglavito.

Lenka Pirić

20.10.2018. noga moje mame nakon "tretmana" laserom od strane Olivije Lončar Radosavljević

Stalkeri kojih se ne mogu riješiti

 

 

 

Nakon pokretanja tužbe protiv poslodavca zbog Lenke Pirić, Novotni Draštate i Informatike zbog hakerskih napada na moje računalo te nepridržavanja Zakona o stabilizaciji i pridrživanju, postala sam žrtva high-tech stalkerske skupine koja koristi naprave za odvraćanje od namjere. 

 

Moj vanjski izgled mijenjali su u instituciji u kojoj radim, u stanu i na ulici rabeći holograme te struju i magnete. Pogledajte fotografije...

Dana 6. srpnja 2018., ujutro, na željezničkoj postaji Gajnice imam plavu kosu, a na poslu u HZMOu smeđu.

16.03.2018., u liftu, idem na posao

30. ožujka 2018. oko 16,30 h fotografirala sam se kamerom na mome laptopu - kosa bijela

Farba za kosu kojom se farbam 15 godina Loreal br. 801

Dana 21. prosinca 2017. ujutro prije odlaska na posao, oko 5 h, u stanu sam ofarbala kosu farbom boja br. 801,

a na željezničkoj postaji u 7,40 h, kosa je sijedo-bijele boje.

Na Lupinovoj izložbi, kosu su mi hologramom produžili do stražnjice

prosinac 2017.

prosinac 2017.

Dana 11. prosinca 2017. na poslu su mi promijenili boju kose u zelenu. Nakon posla, fotografirala sam se za osobnu iskaznicu (kosa“ bjelkasta") i predala zahtjev u MUPu u Petrinjskoj. Lice su mi još na poslu izobličili uporabom struje i magneta.

 

Na povratku kući, u tramvaju za Črnomerec, lopov Olivija Lončar Radosavljević s Knežije (17) ukrala mi je novčanik iz torbe. Gotovo istrgnula. U prosincu 2017. ista je bila u sistem sali Sektora za Informatiku HZMOa.

 

 

 

Gornji grad, povratak s izložbe, hologramom su mi "nadoštukali" obraz, nos i bradu" - produžili mi lice, promijenili frizuru. Stakeri su me usporedili s Matošem rođ. 13.06., piscem i novinarom. Citiram Wikipediju: Matoš je bio beskompromisan kritičar, bez dlake na jeziku, udarao je desno i lijevo, po živim ljudima, prijateljima i neprijateljima.

Dana 28. kolovoza 2018., na poslu, u ogledalu se vidi moj stvarni vanjski izgled

Dana 21. kolovoza 2018. hologramom su me prikazali kao trudnu osobu.

22.10.2018. račun za farbu 8.13 blond; u frizerskom salonu blond

Kosa 23.010.2018. ujutro, prije posla smeđo-crvena

23.10.2018. na poslu, kosa smeđo-crvena

24.10.2018. ujutro

24.10.2018. na poslu

22.10.2018. ofarbana sam farbom 8.13 u frizerskom salonu. Kosa blond. 23.10.2018. ujutro, u kupaoni kosa crvenkasta. Iz stana Bože Slunjskoga kosu su "tretirali crvenim hologramom" osobe Goran Branković zvani Mali, 50, brat vozača Srpskog veleposlanstva u Zagrebu, Marić Mirjana, 55, nezakonita starosna mirovina, sestra Nada Tadić, HZMO, Olivija Lončar Radosavljević 18 (Knežija) i Lončar 10.g. (M. Gandija 9). 23.10.2018. na poslu, zaposlenik visokog napona HZMO-a "tretirao" moju kosu crvenim hologramom. U stan B. Slunjskoga i visoki napon HZMO-a donose holograme, koji se programiraju i skupi su.

07/2018.. hologramom unakazili moje lice i kosu. U 7. mjesecu 2018. zaposlenik koji dolazi u Informatiku HZMO-a iznad šaltera 10. prekrio je moje lice i blond kosu hologramom osobe koja ima boksački nos, smeđu kosu, zaravnjeno lice i kriva usta.

06.04.2018. kosa bijela (nikada se nisam farbala farbom 10), lice su mi prekrili hologramom. Osobe iz Sigetja 16, jedna radi u kazalištu a druga ima holograme. Čak su i tuđe zube ubacili.

Žrtva sam nezakonitog zapošljavanja u HZMO-u. Osobe koje mi prijete fizičkim ozljeđivanjem.

Fotografirala dana 25.10.2018. Vozila sam se liftom Zagrebačkog nebodera, negdje 13 kat. Hologrami prekrili moju boju kose i frizuru. Nemam crvenu kosu, niti imam plavu valovitu. Imam ravnu blond kosu., prije par dana ošišanu na dugi asimetrični bob.

Kako uhvatiti hakera iz HZMO-a

(tekst obrisao haker)

9,30 h

9,40 h

Zaposlenik Informatike frekventno se bavio hakerskim aktivnostima na mome računalu (cca godinu dana), na način da je svaki dan hakirao web stranicu Hrsvijeta umećući tekst Dnevno.hr danima meta hakerskih napada, objavljen 29.12.2014. na portalu Hrsvijeta, a govori o tome da stranicu www.dnevno.hr napada netko tko je spreman potrošiti tisuće dolara dnevno i to raditi neograničeno dugo kako bi portal ostao nedostupan. Hakiranje jedne web stranice košta cca 2000 eura.

U drugim institucujama nisu nikada vidjeli hakiranu web stranicu.

Hakirane web stranice

Hakirane web stranice

Transformacija Mjerodavnog zakonodavstva od legalnoga do ilegalnoga

legalna web stranica

legalna web stranica

legalna web stranica

legalna web stranica

legalna web stranica

ilegalna web stranica

ilegalna web stranica

ilegalna web stranica

ilegalna web stranica

Web stranica HZMO-a je ilegalna, web stranice njemačkog i talijanskog mirovinskog fonda su legalne.

Zašto videonadzor nije u interesu predsjedniku kucnog savjeta Sigetja 18, Zagreb

 

Dana 20.09.2018. zapečaćena su vrata stana u blizini moga, Sigetje 18/7 kat. Ne znam što se dogodilo.

 

Dana 19.09.2018., ujutro, ispred ulaza Sigetja 18, Gajnice, kod smeća, pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe visoke 2 m.

 

18.09.2018. u Ulici Gajnice, na krovu zgrade, pronašli su mrtvo tijelo muške osobe u raspadanju.

 

 

Mojoj mami su na vratima stana Sigetje 18/7 kat, slomili kuk, koristeći elektrošoker. U ožujku 2018. provalili su u stan dok su moji roditelji bili u njemu. Ukrali su kompletnu zimsku garderobu moje mame… Koristili su ključ za sve brave. Ja sam mislila da to ne postoji, ali na Deutsche Welle bila je reportaža u kojoj je njemački policajac pokazivao kako provalnik provaljuje u kuću uporabljajući ključ na sve brave.

 

 

Godinama smo žrtve osoba koje koriste stan Bože Slunjskoga, Sigetje 18/8 kat. Bave se maloljetničkom i transseksualnom prostitucijom, dilanjem droge. Osuđenik za silovanje u Bosanskom Novom, ubica dvije žene za vrijeme rata, ubica vlastite majke, kriminalka koja zlostavlja petoro ljudi (Zelić, Pastuović, Belakon Branko, Dane Išlinger, moja mama)… Božu Slunjskoga nitko nije vidio od 2009. Na sastanak kućnog savjeta 18.06.2014. došla je muška osoba od 60 godina koja se predstavila kao Božo Slunjski. Ta osoba nosi naočale, ćelav je, bilda, depilira se, hoda brzo i čilo. Rođak je Marijane Fistrović koja radi u HMID-u (zaposlila ju je Lenka Pirić), Olivije Lončar Radostavljević (kumica Lenke Pirić)… Pravi Božo Slunjski bio je normalan starac, imao je crnu kosu, brčiće. Radio je u Jedinstvu i imao je samo mamu.

 

U ulazu Sigetja 18, u stanu do moga, stanovala je Davorka Šplajt, 1959., kojoj su najprije zapalili stan a onda joj nisu dali da izađe van. Nakon par dana netko ju je pretukao, podlijegla je ozljedama u bolnici Sv. Duh u Zagrebu. Nakon smrti, vrata su joj uništavali godinama. Jednom sam se gotovo sudarila sa provalnikom.